Welkom bij de Eberson Hair Clinic – de Haartransplantatie kliniek in Amsterdam & Veenendaal, dé keuze van talrijke internationale klanten

De Eberson Hair Clinic is een klassieke haartransplantatie kliniek in Amsterdam & Veenendaal waar u terecht kunt voor een breed pakket van haarchirurgie. Naast het leveren van natuurlijke resultaten hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en optimale nazorg.

We beschikken over een zeer ervaren medisch behandel team en leveren het best haalbare haartransplantatie resultaat en de meest optimale zorg voor u. De haarkliniek is gevestigd op een sfeervolle rustige locatie in het chique Amsterdam Oud Zuid en het rustige Veenendaal. We zijn zowel goed bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. Voor meer info: ov9292.

Er is ruime parkeergelegenheid (betaald parkeren Amsterdam en vrij parkeren Veenendaal) op directe loopafstand van de kliniek.

Wie zijn wij

Onze missie
Onze cliënten helpen met hun haarverlies, door kundige, gemotiveerde en klantgerichte medische teamleden om daarmee het zelfvertrouwen van deze cliënten te vergroten.
Onze filosofie
De Eberson Hair Clinic biedt elke cliënt de hoogste standaard op vlak van de haarchirurgie en het meest natuurlijke haartransplantatie resultaat van wereldklasse.
Onze know how
Continu resultaten van top kwaliteit produceren vereist veel kennis & kunde maar eveneens continue medische educatie van het gehele haarteam.

Ontmoet ons team

Dr H. EbersonHaarchirurg
FUE dr Eberson

Dokter Eberson (Geboren 1972 te Mechelen, België) is een gerenommeerde Nederlandse haartransplantatie arts die reeds jaren zijn vak met passie en kunde uitoefent. Na zijn opleiding geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen meerdere jaren actief werkzaam geweest in de cosmetische dermatologie en plastische chirurgie. Voor talrijke Privé en haarklinieken in Nederland en het buitenland gewerkt. Volgt meerdere keren per jaar congressen, workshops en collega’s in binnen -en buitenland om het vak op peil te houden. Zijn primaire basis opleiding tot haarchirurg heeft dokter Eberson gevolgd in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten.

Sinds 2008 fulltime werkzaam als haarchirurg in talrijke privéklinieken in Nederland en het buitenland. Vanaf 2012 gestart met een eigen haartransplantatie kliniek in Amsterdam waar hij vrijwel dagelijks bezig is met Algemene -als reconstructieve haarchirurgie.

Haar assistenten
Alle haartransplantatie assistenten hebben 10-15 jaar ervaring in de haarchirurgie.

Keurmerken van de Eberson Hair Clinic

 

ISHRS_members_only Haarstichting-keurmerkhairlossexperience    ESHRS_logoASDS_logoInspectie_logo