FUE haartransplantatie geeft een natuurlijk resultaat zonder zichtbare littekens

Kaalheid is een fenomeen dat al duizenden jaren bij de mens hoort. Helaas is kaalheid zelfs vandaag de dag nog een bron van ellende en ergernis voor sommige mensen. Wie al jaren een mooie, volle haardos heeft gehad, moet met lede ogen toezien hoe haar na haar verdwijnt. In tegenstelling tot vroeger is er tegenwoordig wel degelijk wat aan te doen. Met de FUE haartransplantatie techniek hebben wij al veel mensen geholpen. Maar wat is dat precies? En wat zijn over het algemeen de ervaringen met FUE haartransplantatie?

Meer weten over FUE methode? Neem contact op!

De techniek

Fue haartransplantie Eberson Clinic

Afb. Voorbeeld haartransplantatie fue

Uit de ervaringen haartransplantatie FUE van onze klanten blijkt dat het gebruik van een heel speciale techniek, Follicular Unit Extraction, op prijs wordt gesteld. Bij deze techniek worden individuele haarwortels één voor één uit het donorgebied genomen en vervolgens geïmplanteerd in het doelgebied: uw hoofdhuid. Dat klinkt behoorlijk rigoureus en dat is het ook. Een behandeling met de FUE-techniek neemt maar liefst acht uur beslag. Het is namelijk heel wat werk om groepje voor groepje haarwortels te verplaatsen.

 

 

Voordelen

De ervaringen FUE haartransplantatie zijn heel positief. Deze transplantatietechniek biedt esthetisch namelijk de beste resultaten. Niet doordat het haar er voller uitziet, maar doordat het donorgebied niet zo zwaar wordt beschadigd. Een andere techniek die veel wordt gebruikt is de FUT-techniek. Daarbij worden reepjes van de huid genomen. Dat laat een litteken achter. Bij de FUE-techniek is daar geen sprake van.

De procedure

U kunt niet zomaar binnenwandelen voor een haartransplantatie. Wij gaan eerst met u in gesprek, om vast te stellen wat u precies wilt en in hoeverre dat aansluit op de diensten die wij leveren. Is er eenmaal besloten om haar te transplanteren, dan is de behandeling zoals gezegd binnen acht uur voorbij.

FUE haartransplantatie ervaringen

Al onze klanten lopen tevreden de kliniek uit. De FUE-techniek is tijdrovend, maar het esthetische resultaat is de lange behandeltijd meer dan waard. Hebt u vragen over deze techniek? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.