Haartransplantatie ervaringen Eberson Hair Clinic, Amsterdam.

Bent u al geruime tijd op zoek naar haartransplantatie ervaringen?

Mocht u een haartransplantatie in nabije toekomst willen laten doen, doe dan van tevoren veel onderzoek en bestudeer gerust eerst de talrijke haartransplantatie ervaringen van ons en eventuele andere haarklinieken online. Lees alles over de diverse bekende haartransplantatie technieken goed door op onze site. U kunt niet alleen veel geld besparen, u kunt op deze manier ook  beter zorgen voor veilige behandeling met een mooi resultaat

100 % raadt de Eberson Hair Clinic aan bij familie,vrienden en/of collega’s!

 

Lees hier de persoonlijke haartransplantatie ervaringen van onze klanten:

Haartransplantatie Eberson Clinic Amsterdam 2020 grafts, september 2016, Jan (NL).

“Ongeveer een jaar geleden ben ik behandeld door Dr Eberson. Ik heb gewacht met het plaatsen van recensie hier, totdat ik een goed beeld heb van het eindresultaat.
Want laten we eerlijk zijn, daar is het uiteindelijk om te doen. Een goede service, persoonlijk contact en een fijne behandeling zijn uiteindelijk weinig waard als het resultaat te wensen over laat. En over dat eindresultaat: daar ben ik uitermate tevreden mee. Als “jonge” dertiger hoef ik mij niet meer onzeker te voelen over mijn haar.

Over de behandeling: er zijn bij mij 2020 grafts geplaatst (2000 volgens offerte, maar uiteindelijk 20 “extra” geplaatst). In mijn geval ging het nogal om fijn blond haar op een redelijk groot oppervlak. Dan is het geen overbodige luxe dat de grafts handmatig worden verwijderd (en niet per boor), datzelfde geldt voor een ervaren haartransplantatie arts als Dr Eberson. Voor de behandeling werden twee dagen uitgetrokken on vonden plaatst in een ontspannen setting. Ik heb vrijwel geen pijn ervaren.

Met name de professionaliteit, persoonlijke contact en de benaderbaarheid van Dr. Eberson weet ik erg te waarderen. Ik kan hem iedereen aanraden.

Augustus 2016, Kasper (NL).

“Na lang wikken en wegen heb ik oktober 2015 jl. voor mezelf de knoop doorgehakt. Ik zou een haartransplantatie ondergaan. Een beslissing die je niet licht valt en waar zondermeer goed over nagedacht moet zijn. Ik heb de ontwikkelingen op dit gebied jarenlang via diverse fora gevolgd. Vele resultaten naast elkaar gelegd en de diverse hoog aangeschreven artsen met elkaar vergeleken. Uiteindelijk bleef er een tweetal klinieken over waarmee ik een intake heb ingepland. Het vrijblijvende, intermenselijke, maar bovendien professionele karakter van Harald Eberson maakte de keuze uiteindelijk eenvoudig. Dit was zonde twijfel de kliniek waar ik behandeld wilde worden. Ik heb bewust gewacht een review te schrijven, omdat ik het van significant belang vind het uiteindelijke resultaat mee te wegen in de beoordeling.

Ik heb de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. Het team waarmee Harald samenwerkt is al bijna 15 jaar bij elkaar en dat merk je aan alles. Toewijding, passie, professionaliteit en zelfs een beetje humor op z’n tijd maakte dat ik de dag van de behandeling vrij ontspannen en vol vertrouwen door kwam.

Ik ben inmiddels 5 maanden onderweg en heb vorige week mijn nazorgconsult gehad. Ik heb nog maanden tegoed voor mijn eindresultaat, maar ik ben nu al meer dan tevreden. Overigens, het vermelden waard, deze nacontrole was wat mij betreft een tikkeltje overbodig, want Harald Eberson staat 24/7 (zelfs op zondag) voor je klaar mocht je vragen en/of zorgen hebben. Ik heb gedurende deze maanden zeer fijn contact met hem gehouden en via whatsapp met foto’s mijn herstel proces gedeeld. Voor mij een zeer fijne en gerustellende gedachte!

Kortom, deze kliniek is een absolute aanrader mocht je net als ik geobsedeerd zijn door je haar 😉

 

Fue Hair Transplant  Eberson Hair Clinic, Amsterdam – by Andrew (UK), March 2016.

After my extensive research with a few clinics in several countries like Belgium and so on, I finally decided to have my transplant with Dr Eberson last year (02/2015). We exchanged a couple emails before and my photos were sent to this Clinic. We emailed several times and all my questions were answered quiete fast. We even spoke for over an hour as  explained, in depth, each technique available. The doctor didn’t push any certain procedure or appointement. He asks all the right questions and was TRULY concerned with my goals and desired outcome. I was very impressed with his knowledge, expertise and advise. Finally now I am very happy with my new hair and surely would recommend this Clinic to many friends. Cheers.

Fue haartransplantatie, november 2015, Stefan

De twee FUE (haartransplantatie) dagen bij Eberson Hair Clinic zitten er alweer op. Gedurende deze dagen had ik goed en leuk contact met Dr. Eberson en zijn assistentes, je merkt aan alles dat ze al jaren samenwerken en professioneel en kundig te werk gaan. De sfeer is prettig, het is kleinschalig en men zorgt goed voor je. Het eindresultaat weet ik uiteraard nog niet maar ik ben er van overtuigd dat men met de relatief beperkte middelen (niet al te best donorgebied) het best mogelijke resultaat hebben weten te bewerkstelligen.

Consult (juni 2015):

Het gesprek met Dr. Eberson verliep prettig, we liepen uit van 1 uur gesprekstijd naar 2.5 uur en een twee gesprek was ook geen probleem. Dr. Eberson komt over als een kundig arts, qua verwachtingen reëel, neemt de tijd voor je en is al jaren actief in Nederland en de UK. In eerste instantie gaat hij zone I, II en III behandelen (inhammen, voorkant, en richting de zogenaamde brug) maar de kruin zal op termijn ook aan de beurt komen.

Maandag 09-11-2015:

Maandagochtend gestart met het aftekenen van de ‘nieuwe’ haarlijn en het maken van foto’s. Daarna is mijn haar kort geschoren en de verdovingen laten plaatsen. De eerste circa 700 grafts zijn geoogst (alles is handmatig/manueel in plaats van machinaal), het op de buik liggen is even vervelend maar het went. Hierna zette de chirurg de incisies (gelukkig pijnloos) en kon het plaatsen door de twee vriendelijke en bekwame assistentes beginnen. Geen pijn of irritaties dankzij de verdovingen. Na de lunch wederom 700 grafts, deze keer kon ik op mijn zij liggen (stuk prettiger) en nadien hetzelfde ritueel als s’ ochtends. Ik schijn erg snel te herstellen waardoor sommige incisies weer dicht zaten, door middel van een pincet of een nieuw sneetje kon dit worden opgelost.

Maandagavond had ik eigenlijk nergens last van, dit viel me reuze mee. Na het nemen van een slaappil ben ik heerlijk in slaap gevallen en gelukkig weer wakker geworden!

Dinsdag 10-11-2015:

Hetzelfde ritueel als maandag maar dan rechtsachter en de rechter zijkant. In totaal zijn er circa 4x 700 grafts uit mijn donorgebied verwijderd. De dinsdag verliep voorspoediger, ik had veel minder last van bloedingen en wist wat me te wachten stond. Het laatste uurtje was even doorbijten, m ’n voorhoofd begon te zwellen en het deed wat pijn maar rond 17:00 was alles achter de rug. Ik was vanwege de adrenaline en het lange zitten vermoeid en rillerig maar na wat eten en drinken ging het weer prima. Het eerste uur had ik wat last van hoofdpijn maar toen ik thuis kwam voelde ik alleen een wat zwaarder hoofd. Ik kreeg een flesje mee met een vloeistof wat elk uur op het transplantatiegebied gespoten dient te worden en een Keratene Post FUE/FUT pakket (spray en shampoo) wat ik na 3 dagen mag gaan gebruiken.

Woensdag:

Lekker dagje thuis, niemand die aan mijn hoofd zit en lekker rustig aan gedaan. Het bukken doe ik in een ‘squat’ want mijn hoofd naar beneden buigen zorgt voor wat druk. Verder is mijn gezicht wat gezwollen maar heb ik (nog) geen last van pijn, jeuk of bloedverlies.

Waarom heb ik voor deze kliniek gekozen:

-Nederlands
-Consult met de chirurg
-Kleinschalig
-Vakmanschap (10+ jaar ervaring van het complete team)
-Werkwijze (handmatige extractie in plaats van een machine) en het kundig inzetten van de grafts in plaats van willekeurig
-Voor- en nazorg (zelfs via Whatsapp met de chirurg)

Kortom: ik wil Eberson Hair Clinic zeer zeker aanbevelen!

 

Fue haartransplantatie ervaring door Wilfred, Amsterdam oktober 2015

Hoewel ik van te voren helemaal niet zenuwachtig was, werd ik dat wel op het moment dat ik de drempel van de kliniek over stapte. Ik werd direct vriendelijk en rustig ontvangen door Dr. Eberson en zijn assistentes. Na een uitleg over de behandel dag en het aftekenen van het ontvangst gebied om half elf plaatsgenomen op de behandel stoel/bank. Aan het eind van de middag zaten de rond 1100 grafts op hun plek in mijn voorhoofd. Nu zondag 6 dagen later gaat het prima. Weinig last gehad van donor gebied. Van het ontvangst gebied heb ik helemaal geen last. Morgen kijken of de korstjes kunnen worden weggespoeld en dan is het 8 maanden afwachten op het resultaat. De volgende kleinere behandeling is min of meer afgesproken. Even afwachten hoe het er over 8 maanden uitziet.

Haarlijn verlaging vrouw, Oktober 2015, van Bn

Ik heb gisteren een haarlijn verlaging gehad bij Dr Eberson. Ik heb voor hem gekozen na veel onderzoek op internet en een aantal intakes. Ik vond zijn aanpak duidelijk, persoonlijk en vooral professioneel. Er zijn gisteren 700 grafts weggenomen in het donorgebied, er is een reep haar weggeschoren op mijn achterhoofd, als vrouw ben ik liever niet kaalgeschoren. De verdoving aan achterzijde heb ik totaal niet gevoeld, later op het voorhoofd was de verdoving wat gevoeliger. Het insnijden op het voorhoofd vond ik enigszins vreemd, maar ik heb er niks van gevoeld. Meteen na de behandeling is te zien hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien en ik ben er heel blij mee, nu even flink geduld opbrengen. De behandeling zelf heb ik ervaren als pijnloos, maar het was wel een lange zit. Verder heb ik goede nazorg instructies meegekregen met behandelproducten en slaappillen. Het laatste was erg handig vannacht, aangezien ik een zij-slaper ben en de komende nachten op mijn rug moet slapen. Prima gelukt met heel veel kussens en een slaappil. Als je een haartransplantatie overweegt, zou ik zeker op intake gaan bij Dr. Eberson.

 

FUE haartransplantation erfahrung mit der  Eberson Hair Clinic, Juli 2015,

Thomas (Germany).

Meine FUE Haartransplantation ist jetzt ca. 4 Monate her und das Zwischresultat ist so wie es vorhergesagt wurde, dass heisst das jetzt ca. 50% der transplantierten Haare nachgewachsen sind und die neue Haarlinie schon deutlich erkennbar ist. Wenn der Progress so weitergeht, wird das Endresultat genau wie erhofft ausehen(nach 12 Monaten). Mit dem Service von Dr. Eberson, vom Vorgespräch bis zur Nachsorge, bin ich sehr zufrieden. Im Vosrgespräch wurden mir 1500 Grafts empfohlen und es scheint die richtige Menge für das Wunschresultat zu sein. Am Tag der Behandlung wurde mit einem Filzstift die neue Haarlinie vorgezeichnet und auch nochmal angepasst bis ich zufrieden war. Die Behandlung selber war so wie vorher besprochen. Die Atmosphäre war sehr angenehm, auch die Versorgung mit Snacks für mich und meine Begleitung war sehr gut. Das Team von Dr. Eberson arbeitet sehr professionell. Ich würde Dr. Eberson uneingeschränkt empfehlen!

Mei 2015

Afgelopen dinsdag en woensdag heb ik een haartransplantatie ondergaan bij Eberson Hairclinic. Ik heb verschillende consulten gehad bij gerenommeerde klinieken. De reden dat ik voor Eberson Hairclinic heb gekozen is het feit dat ik rechtstreeks sprak met de behandelend arts. De mogelijkheden en onmogelijkheden zijn besproken. Aan de hand van zeer duidelijke foto’s (in HD) kon ik de situatie van anderen vergelijkbaar met mij bekijken en zien hoe het er bij mij ongeveer uit komt te zien. Voor degene die ooit nog eens twijfelt over verschillende klinieken, ga op consult bij Dr. Eberson en je weet waarom ik gekozen heb voor deze kliniek. Dinsdagochtend ben ik persoonlijk ontvangen door de arts en zijn assistentes. Ik had totaal geen last van zenuwen en mocht je dat hebben, dan doen ze er alles aan om je op je gemak te laten voelen. De behandeling ging in mijn ogen erg lekker. Behalve last van een beetje duizeligheid, heb ik een vrij relaxte behandeling ondergaan en dommelde zelfs af en toe weg. Het is een kleine kliniek, wat in mijn ogen direct een positief punt is. De gemiddelde Nederlander ziet graag een grote kliniek, duur pand en denk gelijk, dit is het. Als ondernemer weet ik, dat dit juist de zwakte is van dergelijke grote klinieken. Het wordt lopende band werk, want deze klinieken hebben hoge kosten. De exclusiviteit gaat eraf, je wordt een nummertje. Dit is juist het sterke punt van Eberson hairclinic. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat en kan nu al niet wachten tot de eerste haartjes beginnen te groeien.

Huub

Geplaatst op: april 2015

Dr. Eberson is een vriendelijke, meedenkende en zeer deskundige arts. Wachttijd kort in mijn geval. Er is een prettige sfeer tijdens de behandeling. Ook de assistenten zijn vriendelijk en consciëntieus. Een prachtresultaat. Ik ben dus zeer tevreden over de behandeling. Twee weken daarna kon ik zelfs weer normaal sporten.

 

FUE haartransplantatie ervaringen en behandeling Eberson Hairclinic, haarweb forum 2015:

Na enige tijd overwegen heb ik afgelopen maandag en dinsdag een FUE behandeling ondergaan bij dr Eberson in Amsterdam. Ter voorbereiding heb ik meerdere klinieken bezocht, wat ook zeker aan te raden is bij een ieder die dit overweegt. Bereid jezelf goed voor door in te lezen wat een FUE behandeling betekent, forums als deze te bezoeken en haartransplantatie ervaringen op diverse sites te lezen. Dat heeft mij uiteindelijk erg geholpen, vandaar dat ik mijn ervaringen ook graag wil delen.Uiteindelijk kun je door 3 of 4 intake gesprekken naast elkaar te leggen vrij goed vergelijken. Wat daarbij ook erg belangrijk is is het gevoel dat je bij de personen en kliniek in kwestie hebt na het eerste gesprek. In mijn ervaring kwam dr Eberson daar verreweg het beste uit naar voren.

Januari 2015, FUT littekencorrectie door middel van FUE behandeling, van dhr. L.

Ik heb de behandeling voor het corrigeren van het litteken als prettig en professioneel ervaren. Uiteindelijk heeft dokter Eberson meer grafts geplaatst dan van te voren was afgesproken, zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen. Ook het gesprek voorafgaand aan de behandeling beviel me; duidelijk en zonder valse beloftes.


Ervaring haartransplantatie, Amsterdam, December-2014, Barry.

Vanaf het intake gesprek geeft dr Eberson een vertrouwd en deskundig gevoel wat wordt bevestigd later in het traject, tijdens de behandeldagen. Zowel dr Eberson zelf, als zijn staf, stelt alles in het werk om de behandeling zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen. Ook het eindresultaat is volledig naar tevredenheid en conform afspraak, kortom een uitstekende ervaring en zeker aan te raden aan iedereen die een professionele en deskundige haarkliniek zoekt.

Fue behandeling en mijn haartransplantatie ervaringen in Amsterdam, 12-2014

Ik als 27 jarige heb het als zeer positief ervaren. Vooral het consult gesprek waar bij ik persoonlijk met dr Eberson heb gesproken, is mij zeer goed bevallen en was voor mij de doorslag gevende factor. De behandeling zelf is prima verlopen, tijdens de behandeling ben ik goed verzorgt. Dr Eberson en zijn medisch personeel waren erg vriendelijk en begaan waar door ik me erg op mij gemak voelde. Deze kliniek is zeer aan te raden.

 

FUE haartransplantatie oktober 2014, dhr. Ian  (Singapore)

Vier weken geleden (begin september 2014) heb ik een FUE behandeling ondergaan in het Eberson Hairclinic in Amsterdam. Omdat ik in het buitenland woon, heb ik klinieken in meerdere landen overwogen, inclusief Canada, Japan en België. Aanvankelijk heb ik ook een aantal van deze klinieken benaderd. Ik koos voor Eberson Hairclinic omdat dr Eberson zeer eerlijke informatie gaf en geen verwachtingen opwekte die niet realistisch waren. Hij heeft ook heel geduldig mijn vele vragen beantwoord. Omdat ik voor deze behandeling speciaal uit het buitenland moest komen, was het voor mij ontzettend belangrijk dat alles volgens de afspraken ging verlopen. Dat was ook het geval; alles was heel goed georganiseerd. De behandeling zelf ging heel soepel. Het is duidelijk dat dr Eberson veel ervaring hiermee heeft. Omdat ik zelf medisch specialist ben, kan ik vrijwel goed beoordelen of een collega ervaren is en met gemak zijn vak uitoefent en dat was zeker mijn indruk hier. Dr Eberson was zeer toegankelijk en open over de behandeling. Hij gaaf duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren. Zijn verpleegkundigen bleken ook zeer ervaren te zijn en het gehele team werkte heel goed samen. De behandeling was natuurlijk lang omdat ik meer dan 2000 grafts getransplanteerd kreeg. Het werd over twee dagen gedaan. Ook de nazorg was heel goed geregeld. Dr Eberson heeft mij hele duidelijke instructies gegeven, mondeling en op schrift, voor de dagen en weken post procedure. Ik kreeg ook een shampoo en serum spray voor verzorging van het getransplanteerd gebied. Het is nu 4 weken na de procedure. Ik ervaar nu enige schok-uitval wat te verwachten is. Beiden het donor en het transplantatie gebied gingen heel snel genezen zonder enkele complicaties. Er valt niets te merken van de procedure behalve het feit dat het hoofd vier weken geleden was geschoren. Ik kan nog geen uitspraak maken over het eindresultaat. Ik hoop dat in circa 6 maanden te doen wanneer mijn nieuwe haargroei beoordeeld kan worden. Tot nu toe was de behandeling uitstekend. Samenvattend, denk ik dat dr Eberson een zeer ervaren specialist is. Zijn doel is het bereiken van het beste resultaat voor de klant zonder onredelijke verwachtingen op te weken.

Oktober 2015, Ian. Het is nu 1 jaar na mijn transplantie. Het resultaat is uitstekend!

4 oktober 2014, Hair Transplant experience with dr Eberson by Ryota

I would like to share my experience at Eberson Hair Clinic. After years of searching information about hair transplant, this year I have decided to go for it. The most difficult part was to decide which clinic or which hair surgeon I should consider. At the end I had chosen Eberson Hair Clinic for several reasons. Firstly, the surgeon had time and patience to answer all my questions. Despite reading so many information about it, there were still some questions that I would like to ask personally to the surgeon. He explained things patiently and clearly. I live in Asia so I had consultation over the phone. Secondly was about the country. I used to live in The Netherlands so I knew that Dutch healthcare providers are good and reliable. I knew I would not have to worry about infections or qualifications of the doctor performing the procedure. Thirdly is the price and quality ratio. This is very important. The minute I entered the clinic, I felt good about it. The place was clean and sterile. The assistants were very friendly. There is also a lot of privacy which is important in such sensitive procedures. They really understand how to make me feel relax. I was a bit nervous and excited at the same time. As I am an Asian, it turned out that my skin was too soft. I bled more than usual according the surgeon. As the result, he needed to do the procedures in 3 days. I really appreciated his care and patient. He managed to transplant around 2100 FUE grafts. Talking about pain, it is manageable. The team kept asking me if I was ok during the procedure. They wanted to make sure that I wouldn’t have to bear the pain. Any time I signalled that I felt some pain, they were very responsive and would add the anaesthetic. I was very pleased with it. Post surgery is also very crucial. I was given a full package of maintenance kit which included the shampoo, hair spray, and aloe vera gel. I had a lot of questions after the procedure and all of them were again patiently answered by Dr Eberson. Even after completing the procedure, he never rushed through anything, but gave me time to ask all questions. He also supplied me with painkillers and clear instructions what to do after procedure. Today is a month after the surgery. Everything seems to be fine. The healing post procedure was excellent. Hardly noticed by friends or relatives that I have done hair transplant. Now I just need to keep my head clean and wait for the result.

Juli 2014, Haarlijnverlaging, M.

Verlaging haarlijn met 500 grafts.
Na veel op internet gezocht te hebben naar diverse haartransplantatie ervaringen en wat mij de beste kliniek leek om mijn haartransplantatie uit te voeren ben ik terecht gekomen bij de Eberson hair clinic in Amsterdam. Al binnen een week kon ik op consult komen. Het consult heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens het consult werd alles uitgelegd en besproken. Het consult duurde ruim een uur, omdat Dr. Eberson ook echt de tijd nam om al mijn vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Ik ging met een goed gevoel de deur uit. De dag erna heb ik terug gebeld om de haartransplantatie in te plannen. Dit kon al op korte termijn.
De dagen voor de haartransplantatie was ik best zenuwachtig. Er ging definitief iets veranderen aan mijn uiterlijk een aangezicht. We willen natuurlijk allemaal een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Maar dit heeft Dr. Eberson mij gegarandeerd dus ik vertrouw erop dat het helemaal goed komt.
De dag van de operatie moest ik om 10 uur aanwezig zijn in de kliniek. Ik werd ontvangen voor 1 van Dr. Eberson’s medisch assistenten. De procedure werd nog even kort uitgelegd en toen gingen we beginnen. Ik zat vooral op tegen de verdoving maar deze waren te vergelijken met die van de tandarts, een enkele gemene prik maar zeer goed uit te houden. Alles wat er gedaan werd, werd ook uitgelegd. Nadat de grafts uit mijn donorgebied gehaald waren kreeg ik pauze. Even de benen strekken na het liggen en wat eten. De lunch werd verzorgd door de kliniek. Na de pauze heeft Dr. Eberson mijn nieuwe haarlijn getekend. Ook hier werd weer alle tijd voor genomen en zorgvuldig door de dokter, zijn 2 assistenten ( met behulp van een instrument) en mijzelf natuurlijk bekeken/nagekeken. Ik wil dat mijn nieuwe haarlijn zo mooi en natuurlijk mogelijk word. Aangezien ik zelf gekozen heb voor een ronde haarlijn en mijn natuurlijke haarlijn in een ‘M-vorm’ loopt, is dit een grote verandering. Toen ik 100% tevreden was met mijn nieuwe haarlijn ging Dr. Eberson beginnen met de gaatjes plaatsen in mijn ontvangstgebied. Daarna hebben de 2 assistenten de haarzakjes geplaatst in de gaatjes. Toen ze alles schoongemaakt hadden was de behandeling klaar. Ik kreeg instructies en speciale shampoo mee voor de verzorging.
De behandeling is mij 100% meegevallen. Dr. Eberson en zijn 2 assistenten zijn zeer zorgvuldig en ook heel vriendelijk tewerk gegaan. Nu is het wachten op de hergroei en het uiteindelijke resultaat. Dit kan ik jammer genoeg niet nu al voorspellen maar ik heb er alle vertrouwen in dat het word zoals ik voor ogen heb. Ik ben super benieuwd naar het eind resultaat en ik hoop op een prachtig nieuwe haarlijn.

Haartransplantatie fue, 07-2014 (Belgie)

Dr Eberson is in de eerste plaats arts en blijft dit vanaf intake tot en met de nazorg.
Precies daarom heb je nooit het gevoel dat het bij deze haartransplantatie om een meer commercieel ‘product’ zou gaan dan wanneer je naar je huisarts of welke andere arts-specialist ook gaat.
Meer zelfs: dhr Eberson luistert beter dan wie ook naar je wensen, verwachtingen, dringt niets op, adviseert en geeft je een persoonlijke mening waar deze een meerwaarde kan zijn.
Zijn doel is je te kunnen helpen op zulke wijze dat je er levenslang tevreden over bent.
Dr Eberson doet daarvoor ook het consultgesprek zelf en voert ook de behandeling volledig zelf uit, met evident de nodige assistentie.
Hij is een perfectionist die alleen het beste voor je wil.
Dat voel je vanaf het eerste contact, tijdens de behandeling, tot de dag dat je na de behandeling de deur uit gaat.
Ik voelde permanent dat ik aan het goede adres was: geen business, wel maatwerk op jezelf als individu afgestemd.
Voor iets wat je maar 1 keer in je leven wil doen, kies ik enkel op basis van dit soort vertrouwen dat ik zocht.
Ik vind in het algemeen een score 10 wel heel uitzonderlijk, maar hier werkelijk op zijn plaats.
Ik ben uiteraard nog maar 1 dag na de behandeling en in die zin is natuurlijk ook van belang hoe ik het resultaat zal evalueren over enkele maanden, maar sowieso: voor het ‘parcours’ tot waar ik vandaag sta, ben ik uitermate tevreden over Dr Eberson.

Juli 2014, Eric Lankhorst

Omdat ik niet helemaal kaal was leek het me een leuker gezicht als ik de dunnere plekken dikker kon laten maken. Dat is uitistekend gelukt, al is het definitieve resulaat pas over een ca 3/4 jaar te zien.

 

Maart 2014, haartransplantatie ervaring, Dhr. A. B.

Na een eerdere, behoorlijk telleurstellend resultaat,bij een andere kliniek heb ik uiteindelijk toch de stap genomen om mij nog een keer te laten behandelen of beter gezegd te laten corrigeren. Ben nu alweer 4,5 maanden verder na de operatie en het begint aanzienlijk te groeien!
Tot nu toe zeker tevreden, zeer professionele aanpak van de behandeling, vriendelijk personeel, mooie locatie, goede verzorging zowel tijdens als na de behandeling. Personeel verzorgd je goed en stelt je goed op gemak.

Ben blij dat ik dit keer voor de juiste instelling heb gekozen ook al koste me dit keer iets meer dan de eerste behandeling.

Januari 2014, Fue haartransplantatie in Amsterdam.

Yves van G. (France)

Je suis arrive dans la clinique du Dr Eberson car il m’a ete tres facile d’obtenir un rendez-vous pour parler de mon projet. Tout de suite j’ai senti que je parlais avec quelqu’un qui connaissait mon probleme et qui savait ce que je voulais. Sans fioriture il m’a explique ce qu’il pouvait faire et pour combien. Tres pragmatique. Nous avons discute du prix et convenu de l’operation tres rapidement.
J’ai ete recu dans un ambiance tres relaxante, avec des professionels et avec qui j’ai pu discuter durant la journee qu’a dure l’operation.
4 mois plus tard je peux deja voir les progres notables, Dr Eberson a bien compris ce que je souhaitais et mon cuir chevelu se remet tres bien. La “convalescence” se resume a 2 jours avec un leger mal de crane, et pour le reste la nature fait son travail. Mes amis et collegues ne se sont meme pas rendu compte de la transformation car cela s’opere petit a petit, jour apres jour.
En bref, je suis tres satisfait du travail fait par le Dr Eberson et son equipe.

haartransplantatie ervaringen   haartransplantatie ervaringen

Oktober 2013, R.G.W. den Besten

Dr. Eberson heeft ten eerste een goede reputatie. Verder vind ik het belangrijk dat je behandeld wordt door een gediplomeerd algemeen chirurg met een specialisatie in het vakgebied dat je wilt laten doen. Dit is bij Dr. Eberson het geval. Alles straalt professionalisme en ervaring uit bij deze arts, kan ‘m daarom van harte aanbevelen.

4 september 2013, Gerard S.

Ben nu ruim 9 maanden verder na mijn haartransplantatie.
Aan het begin nog een beetje sceptisch hoe het resultaat zou zijn maar ik ben momenteel enorm tevreden hierover.

Het consult was professioneel en vriendelijk, ook de behandeling zelf is mij prima bevallen. Weinig problemen gehad na de behandeling. Korte tijd na de behandelingen nog diverse keren gemaild met vragen over de verzorging en dergelijke en kreeg altijd antwoord op mijn vragen ook al hadden ze het druk.

Kortom zeker tevreden over deze kliniek.

September 2013, Wilma van der Veen

Ik ben uiterst vriendelijk geholpen afgelopen woensdag door dr Eberson en zijn assistenten. de ingreep viel me heel erg mee, en ik ben erg benieuwd hoe het resultaat zal worden. na wat twijfel ben ik blij dat ik het toch gedaan heb en ik raad een ieder deze kliniek aan.

Haartransplantatie augustus 2013, Amsterdam:

“Mijn behandeling in de Eberson Hairclinic heb ik als heel plezierig ervaren. Dr. Eberson heeft alle tijd genomen voor de voorlichting vooraf. Hij en zijn medewerkers zijn op uiterst plezierige wijze te werk gegaan tijdens de behandeling.

De behandeling zelf wil ik omschrijven als heel degelijk en vakbekwaam. Een heel goed punt is ook het verwachtingen management t.a.v. het verloop van de behandeling, de aandacht voor de gevolgen van de behandeling en het eindresultaat. Kortom, Eberson Hairclinic combineert Duitse degelijkheid met Hollandse nuchterheid en dat alles in een heel professionele en tegelijk informele atmosfeer!”

10 augustus 2013, F. n Rostamkhan

Ik ben heel erg te vreden op de manier van advies. Zeer goed.
Heel rustig en zorg vuldig omgaan met de mijn.
Dokter liet me helemaal op zijn gemaak voelen.
Pijn heb ik helemaal niet gehad. Het is een heel nette kliniek met aardige personeel . super team
Echt een aan raden waard zeker mensen die bang zijn of niet durven. Niets wordt je opgedrongen .
je mag na je advies rustig erover nadenken . zonder druk. Pijn doet het niet hoor na de behanding ff een branderig gevoel en is ook zo weer weg. Dokter luister wel heel goed naar je wensen.

1 augustus 2013, Erik-Jan

Dokter Eberson en zijn team maakte een zeer goede indruk op mij.
Het consult en de behandeling werden vakkundig uitgevoerd.
De ontvangst was zeer vriendelijk en goed voorbereid.
De sfeer was ontspannen, en mijn vrouw die meegekomen was werd net als ik uitgebreid te woord gestaan en overal bij betrokken.
Het eindresultaat moet ik nog afwachten, maar dat lijkt er goed uit te gaan zien!
Al met al ben ik zeer te spreken over Eberson HairClinic!

 

25 juli 2013, Anonieme gebruiker, correctie behandeling

Ik ben zelf drie jaar geleden behandeld in Turkije. Ik ervaar dit als een van mijn slechte keuzes in mijn leven. Ik ben zelf van Turkse komaf en vond het handig omdat er ik al was en de prijs was zeer aantrekkelijk. Jammer genoeg is de behandeling 10 keer niets geweest. Drie jaar lang heb ik wondjes op mijn hoofd gehad. De groeirichting van de haartjes was helemaal verkeerd. Langzamerhand heb ik mij meer geïnformeerd en kwam er achter dat ik Turkije voor de gek ben gehouden met certificaten etc.

Na goed sparen (omdat de behandeling in Nederland relatief duurder is) ben ik na goede recensies terecht gekomen bij Eberson Hairclinic. Ik herkende geen schijn van commerciële verkoop. Dit was in Turkije een gewoonte. Ik had het gevoel dat er keurig en lang naar mij geluisterd werd. Ik kon mijn verhaal kwijt en kreeg vervolgens een prijsofferte mee. Ik kreeg alle tijd en ruimte om vragen te stellen.

Na eenmaal besloten te hebben werd ik rustig naar het moment toe begeleidt en geïnformeerd. Na behandeling heeft de dokter aangegeven dat hij mij graag nog een keer wilt behandelen om het resultaat te perfectioneren. De haartjes die in Turkije geïmplanteerd zijn zal hij zelf corrigeren om het totale beeld mooi te maken.

 

7 juli 2013,Reinier Kappner

Zowel voor, tijdens als na een prettige professionele behandeling door Dr Eberson en zijn assistenten. 3.200 grafts in 2 dagen is niet niets en de enige kritische opmerking die ik heb is dat de informatie over pijn in de eerste 10 dagen na de behandeling wat beperkt was. Nu het eindresultaat afwachten, ik houd u op de hoogte.

 

25 juni 2013, Anonieme gebruiker, haartransplantie

Na een aantal kennismakingsgesprekken met haarspecialisten uiteindelijk gekozen voor Eberson Hairclinic.
Hoewel het uiteindelijk resultaat zich nog moet laten zien is de behandeling prima ervaren.

Prettig contact met de arts en zijn team, team straalt ervaring en deskundigheid uit, klantgericht,afspraken worden nagekomen.
De strokenbehandeling is zeer kundig uitgevoerd. ‘niets van de donorgebieden te zien’.

Goede keus geweest.

Haartransplantatie ervaring Eberson HairClinic, de Vries, Amsterdam.

In februari 2013 besloot ik om een consult af te spreken voor een FUE behandeling. Een grote sterrenkliniek, een die pretendeert haarstamcel transplantaties (HST) uit te voeren of een goedkope oplossing in het buitenland: dat was niet wat ik zocht. Je doet dit maar 1x in je leven, daar heb je voor gespaard, en dan graag in 1x goed. Ik zocht een ervaren arts in Amsterdam met oog voor de klant. Het werd Eberson HairClinic, zelf gevonden op internet. De locatie, duidelijke website en reviews spraken mij aan. Tijdens mijn consult heb ik dr. Eberson gesproken: een vriendelijke arts die vakkundigheid en toewijding uitstraalt. De keuze was gemaakt. Op 16 en 17 maart heb ik mijn FUE behandeling ondergaan.

Wat het meest indruk maakte: de klantgerichtheid, hoe goed het team op elkaar was ingespeeld en hoe secuur er werd gewerkt. Het resultaat kan ik nog niet met u delen: het aftellen naar de eerste hergroei is net begonnen. Een haartransplantatie doe je voor jezelf en pas als je daar zelf aan toe bent. De eerste stap is een vrijblijvend consult; het helpt enorm bij het kiezen tussen opties. Ik kan Eberson Hair Clinic van harte aanbevelen.

April 2013, Andre Heemskerk

Voordat ik bij Eberson Hairclinic terecht kwam heb ik gesprekken gevoerd bij twee andere klinieken. Ik was niet echt overtuigd om bij hun de transplantatie te laten uitvoeren. Uiteindelijk kwam ik via kliniekervaringen bij dr. Harold Eberson terecht. Deze uiterst vriendelijke en ervaren arts stond uitstekend aangeschreven en had eerder bij andere klinieken haartransplantaties uitgevoerd. De kliniek is gevestigd in een statig mooi gelegen pand in amsterdam zuid. De behandeling is uitgevoerd in twee dagen. Achteraf is de behandeling zeker meegevallen mede dankzij de professionele begeleiding van de uiterst vriendelijke assistentes en harold eberson zelf. Mocht je er over nadenken om een haartransplantatie te laten uitvoeren kan ik deze kliniek zeker aanbevelen!

 

22 maart 2013, Henri DeVries, Fue-behandeling

In februari 2013 besloot ik om een consult af te spreken voor een FUE behandeling. Een grote sterrenkliniek, een die pretendeert haarstamcel transplantaties (HST) uit te voeren of een goedkope oplossing in het buitenland: dat was niet wat ik zocht. Je doet dit maar 1x in je leven, daar heb je voor gespaard, en dan graag in 1x goed. Ik zocht een ervaren arts in Amsterdam met oog voor de klant. Het werd Eberson HairClinic, zelf gevonden op internet. De lokatie, duidelijke website en reviews spraken mij aan. Tijdens mijn consult heb ik dr. Eberson gesproken: een vriendelijke arts die vakkundigheid en toewijding uitstraalt. De keuze was gemaakt. Op 16 en 17 maart heb ik mijn FUE behandeling ondergaan. Wat het meest indruk maakte: de klantgerichtheid, hoe goed het team op elkaar was ingespeeld en hoe secuur er werd gewerkt. Het resultaat kan ik nog niet met u delen: het aftellen naar de eerste hergroei is net begonnen. Een haartransplantatie doe je voor jezelf en pas als je daar zelf aan toe bent. De eerste stap is een vrijblijvend consult; het helpt enorm bij het kiezen tussen opties. Ik kan Eberson HairClinic van harte aanbevelen.

 

Haartransplantatie voorste haarlijn, Amsterdam januari 2013

“Eberson Hair Clinic.
Deze kliniek wil ik een ieder zeer aanbevelen. Dr. Eberson is een specialist in haartransplantatie en doet alleen haartransplantatie. En dat was te merken ook. De aanpak en behandeling voelde in zijn geheel ervaren aan. Alle twijfel over deskundigheid verdween bij mij al na het consultgesprek. Dat kwam ook door zijn persoonlijke aanpak. Dr. Eberson komt zeer inlevend, eerlijk en betrouwbaar over en doet wat hij beloofd. Zegt ook wanneer dingen niet kunnen en wat je werkelijk van de transplantatie kan verwachten. De behandeling van 1000 grafts werd in twee sessies uitgevoerd. Wat eigenlijk wel goed was. Omdat een en ander voor mij best een fysieke opgaaf was.
Het resultaat van de tweede sessie is nog niet duidelijk maar ik heb alle vertrouwen, dat dit net als bij de eerste sessie van eerder snel zichtbaar zal worden. dr. Eberson staat ook welwillend voor de nazorg of informatie achteraf. Echt een aanrader.”

Mevr. Schoovers  (Rotterdam)

11 januari 2013, dhr. J. de Jong

Dr. Eberson is een echte vakman met hart voor zijn patiënten.
Bij het consult kreeg ik direct een heel eerlijk en vakkundig advies over
de mogelijke behandeling en het te verwachten eindresultaat.
Ik heb op 25/26 mei 2011 en op 2 juli 2012 een behandeling gehad en ben
zeer tevreden met het resultaat. Zeker gezien de beperkte mogelijkheden die ik van moeder
natuur meegekregen heb mag ik super tevreden zijn!

 

Januari 2013, Veldman1980

Niet al te lang geleden ben ik behandeld bij deze kliniek. Heb het er naar mijn zin gehad. Het is geen mega grote kliniek maar het ziet er allemaal chique en verzorgd uit. Heb er een kleine Fue behandeling laten doen van 900 grafts op 1 dag. Dr. Eberson en zijn assistenten hebben mij van a-z goed begeleid en had er al eerder een goed gevoel bij tijdens mijn eerdere consult bij hun. Ervoor ook heel wat consults gehad o.a. in Rotterdam maar ze waren minder informatief en iets commercieler van aard.

Ben nu 3 weken verder en het gaat goed met mij, er zitten nog wat implantaten vooraan en het achterhoofd geneest ook voorspoedig.
Tot nu zeer content met mijn behandeling!

Zal wel even gaan duren voordat het gaat echt gaat groeien maar ik denk dat dit wel goed gaat komen.

 

Haarimplantatie van haarlijn plus inhammen, Amsterdam 12-2012

“Al een jaar of twee denk ik na over het laten uitvoeren van een haartransplantatie. Een paar weken geleden heb ik het eindelijk laten doen. De Eberson HairClinic was voor mij de derde kliniek waar ik op consult gesprek ben geweest. Eigenlijk door het lezen van reviews over dr. Eberson kwam ik op zijn website terecht. Deze reviews staan voornamelijk bij een andere kliniek waar de dokter in het verleden eveneens werkzaam was. Het consultgesprek kwam ontspannen op me over en heb eigenlijk direct al een afspraak gemaakt voor de behandeling.

Ik heb 1000 grafts laten zetten. Het uithalen van de haren duurde ongeveer 3 uur. Na de lunch worden ze ingezet, dit heeft iets langer dan 3 uur geduurd. Qua pijn tijdens de behandeling valt het erg mee. Af en toe even doorbijten maar dan heb je waarschijnlijk ook wat . Behandeling kwam professioneel op me over en ook zijn twee assistentes zijn professioneel en erg vriendelijk.

Na de behandeling zou mijn advies zijn om zeker een week vrij te nemen, omdat het toch goed zichtbaar is. Daarna vallen de korstjes eraf en kan je gewoon weer naar je werk/studie. Nu ruim twee weken later, ziet het gebied waar de haren zijn bijgezet er netjes uit. Aan de achterzijde waar de haren zijn uitgehaald is het nog een beetje gevoelig. Nu nog even 6 tot 12 maanden wachten op het resultaat… Als ik het niet vergeet upload ik tegen die tijd een foto..”

Dirk.

 

Haartransplantatie haarlijn, Amsterdam 12-2012:

Ben nu 3 weken verder en het gaat goed met mij, er zitten nog wat implantaten vooraan en het achterhoofd geneest ook voorspoedig.“Niet al te lang geleden ben ik behandeld bij deze kliniek. Heb het er naar mijn zin gehad. Het is geen mega grote kliniek maar het ziet er allemaal chique en verzorgd uit. Heb er een kleine Fue behandeling laten doen van 900 grafts op 1 dag. Dr. Eberson en zijn assistenten hebben mij van a-z goed begeleid en had er al eerder een goed gevoel bij tijdens mijn eerdere consult bij hun. Ervoor ook heel wat consults gehad o.a. in Rotterdam maar ze waren minder informatief en iets commercieler van aard. Tot nu zeer content met mijn behandeling!

Zal wel even gaan duren voordat het gaat echt gaat groeien maar ik denk dat dit wel goed gaat komen.”

Haartransplantatie Kruin en haarlijn, Amsterdam Dec. 2012:

“Fijne mensen die hun vak verstaan, nemen de tijd voor je, en ze stellen je goed op gemak.

Ook tijdens het consult word er goed naar je geluisterd ,omdat dr Eberson weet waar je mee zit ,dus snapt zijn vak!!! en deskundigheid.

Ik kan het iedereen aanbevelen die met een haar probleem zit.
Pijn! ach NEE!! het is net of je bij de kapper bent, alleen dan iets langer in de stoel zitten.

En ook GEEN!! Napijnen.

Dokter nog bedankt voor de goede zorgen en zeker ook het personeel! (twee hele fijne dames die echt zorg geven voor het inzetten van de haar-grafts .

Met vriendelijke groet,

Arnoud van der veen

 

Haartransplantatie,  juli 2012:

“Dr. Eberson is een echte vakman met hart voor zijn patiënten.”

Bij het consult kreeg ik direct een heel eerlijk en vakkundig advies over de mogelijke behandeling en het te verwachten eindresultaat. Ik heb op 25/26 mei 2011 en op 2 juli 2012 een behandeling gehad en ben zeer tevreden met het resultaat. Zeker gezien de beperkte mogelijkheden die ik van moeder natuur meegekregen heb mag ik super tevreden zijn!”  dhr. de Jong

 

Maart 2012, dhr. FK

Een hele goeie kliniek met erg vriendelijk personeel. De arts is heel kundig en duidelijk in uitleg en advies. En staat open voor alle vragen. De arts adviseert wat het beste en niet om zoveel mogelijk winst te maken. Echt ik vertrouw het advies van de arts. Kortom, als ik weer behandeld wil worden, Ga ik naar deze kliniek.

Haartransplantatie FUE, 24-25 januari 2012

Ik ben een man van 57 jaar jong, ook wat oudere mensen kunnen dit nog doen haar implanteren, niets mis mee. Ik ben dinsdag 24 & 25 januari behandeld voor totaal 2800 grafts. Hierbij een klein inzicht van mijn behandeldag. Om 6 uur opstaan, eten, wassen en naar mijn dochter toe omdat die mij wegbrengt naar de kliniek. Dan eindelijk na 10 jaar (ik had het 9 jaar eerder moeten doen) toch mijn haren laten verplaatsen zodat ik weer een model in mijn haar kan krijgen. Of het allemaal waard is zien we over een jaar wel. Nu met deze behandeling, een FUE behandeling door dr Eberson zonder littekens heeft toch de doorslag gegeven. Het eerste deel op dinsdag zit er om 18.00u op. Het is mij allemaal meegevallen, ik had meer pijn en zo verwacht. Ik voelde totaal niets, de dag duurde wel lang. Je zit maar de hele dag in die stoel je gaat wel tussen de middag wat eten en drinken. Vervolg van mijn haartransplantatie woensdag 25-1-2012 goed geslapen. 6 uur weer op maar nu voor het tweede gedeelte van mijn FUE behandeling ze beginnen met het verdoven van de bovenhuid. Hierbij wat meer prikgevoel van de spuitjes, maar geen echte pijn, die dag gaat het ook goed want we zijn zelfs om 3 uur al klaar. Ik heb nu wat meer geslapen op de stoel omdat ik wist wat er ging gebeuren. Al met al ben ik tot nu toe tevreden. Ook de begeleiding van dokter Eberson en assistenten zijn naar behoren. Nu maar afwachten hoe het verder gaat. Ik hou jullie nog op de hoogte gr. B

Haartransplantatie ervaringen FUE behandeling:

Wat een verschil FUT of FUE haartransplantatie
10 jaar geleden heb ik een FUT-behandeling ondergaan bij een kliniek in Belgie. Dat leek wel een slachtpartij. Veel pijn en naweeen. Daarom heb ik vervolgbehandelingen niet meer gedaan.

Van diverse mensen hoorde ik over de FUE-methode en de kwaliteit van deze kliniek. Alleen maar positieve reactie`s. Met het lood in de schoenen heb ik het toch maar gewaagd. De consultant heeft me uitgebreid geinformeerd, niks opgedrongen en had op elke vraag een antwoord, waaruit ik op kon maken met een echte professional te maken te hebben.

Deze techniek stelt qua pijn en naweeen niks voor t.o. de Fut-behandeling. Toen `s avonds de verdoving uitgewerkt was merkte ik geen enkele pijn en heb perfekt geslapen. De 2e dag ook. Het lijkt echt te mooi om waar te zijn. Als ik dit geweten had dan was ik veel eerder naar hen toegegaan. Ook de behandelend arts Dr. Eberson is een topper. Sympathiek en bovenal zeer kundig. Als je twijfelt zou ik zeggen: gewoon doen. Je krijgt er absoluut geen spijt van. Eerder spijt dat je het al niet eerder gedaan hebt!
Dr. Eberson en de rest van het personeel: BEDANKT VOOR ALLES!!!!!!!

Dhr. P. T.

 

Ervaring haartransplantatie kruin, oktober 2011:

Het consult
Doordat mijn vriendin een aantal maanden geleden bij deze kliniek een behandeling heeft ondergaan en daar zo enthousiast over was, heb ik eigenlijk zonder twijfel contact met de kliniek opgenomen. Ik heb een consult afspraak gehad en werd uitvoerig geinformeerd over de verschillende behandelmethodes. Het probleemgebied bij mij betreft eigenlijk alleen de kruin. Mijn kruin was wat aan de dunne kant in verhouding tot de rest van mijn haar. We hebben gesproken over de kans van slagen en de daarbij gepaard gaande kosten. In mijn geval werd er een garantie van 100 procent gegeven met daarnaast een scherpe prijs. Het gesprek verliep prettig en was professioneel zonder dat het te zakelijk werd. Er werd ook meegedacht, het was echt persoonlijk. Ik voelde me niet een nummer of dat het lopende band werk voor hun was. De volgende dag ontving ik een vrijblijvende offerte en heb vrijwel direct gereageerd door het maken van een behandelafspraak.

De operatie
Ondanks het feit dat ik precies wist wat er ging gebeuren en hoeveel tijd het in beslag zou nemen, was ik ‘s ochtends toch lichtelijk gespannen. Bij aankomst hoefde ik gelukkig niet lang te wachten op de arts, en dat werkte rustgevend. De arts straalde rust en professionaliteit uit, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De arts legde nogmaals het proces uit en er was ook voldoende tijd voor vragen die ik toch nog had. Daarna startte de behandeling.
In mijn geval werd het te behandelen gebied kort geschoren en ook het gebied waar ze het uit haalden. Dat was we een apart gezicht, daar had ik geen rekening mee gehouden. Enfin, het groeit wel weer aan.

De behandeling is in twee delen. Je begint liggend op de buik op een massagetafel met je hoofd in zo’n speciale opening. Het uitboren van de haartjes deed vrijwel geen pijn, maar het is wel een vreemd gevoel omdat je het niet kent. Het liggen op mijn buik vond ik erg zwaar. Als ik het aangaf even te willen zitten, was dat geen enkel probleem. Ik was erg blij toen de zuster zei dat het eerste gedeelte klaar was en dat ik even pauze had. Toen heb ik rustig wat gegeten en gedronken. Na de pauze begonnen we aan de tweede, en tevens de laatste ronde. Dit was voor mij veel comfortabeler omdat ik gewoon rechtop moest zitten en dat scheelt een stuk. Het tweede gedeelte ging voor mijn gevoel dan ook sneller voorbij. Ook hier bij het terugplaatsen van de haartjes voelde ik geen pijn. Na de behandeling kon ik direct naar huis. Ik kreeg nog informatie over de nazorg en een speciale shampoo mee.

Na de behandeling
Bij thuiskomst voelde ik me behoorlijk uitgeput. Ik was wel erg moe van de hele dag. De volgende ochtend ben ik gewoon gaan werken, maar mijn haren zagen er niet fraai uit. Ik heb goed de instructies opgevolgd zoals aangegeven en heb dan geen last gehad van bijwerkingen. Het is nu vijf dagen geleden en tot nu toe gaat alles voorspoedig. Eind januari heb ik een controle-afspraak met de arts en ben benieuwd hoe het er dan uitziet. Al met al kan ik achteraf zeggen, dat ik blij ben dat ik het heb gedaan. Het is nu afwachten… Wordt vervolgd!

Wilt u naast deze ervaringen enkele van onze resultaten bekijken? Klik dan op deze link