Herstel uw haargroei op een natuurlijke en veilige manier in de moderne haarkliniek Eberson Hair Clinic®. U krijgt uw eigen haar terug via een FUE of iFUE haartransplantatie. Met een haartransplantatie wordt een goed werkend haarzakje vanuit het goed behaarde achterhoofd verplaatst naar een kale plek bovenop het hoofd. U ziet binnen 4 maanden al een natuurlijk resultaat van de haartransplantatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een consult aan. Wij informeren u uitvoerig over de mogelijkheden op het gebied van haartransplantatie, de gevolgen van de behandeling en de te behalen resultaten.

Consult haartransplantatie dr Eberson
Eberson-Hair-Clinic-consult03

Kliniek met jarenlange haartransplantatie ervaringen

Eberson Hair Clinic heeft al jaren ervaring met haarimplantaties. Onze kliniek behoort dan ook tot de beste haartransplantatie kliniek van Nederland. Het is belangrijk dat de haartransplantatie veilig verloopt en dat u uw haargroei op een natuurlijke manier terugkrijgt. Kies daarom altijd voor een ervaren haartransplantatie kliniek met gespecialiseerde artsen. Eberson Hair Clinic realiseert continu resultaten van hoge kwaliteit. En volgt jaarlijks meerdere Internationale medische cursussen en congressen om hun kennis op peil te houden, daardoor blijven ze koploper in hun vakgebied. Naast het uitvoeren van veilige haarimplantaties, hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Waarom kiezen klanten voor een haartransplantatie in onze kliniek?

Het kan een hoge drempel zijn om een haartransplantatie behandeling aan te gaan. Vele nationale en internationale klanten zijn u voorgegaan en kozen voor een haarimplantatie bij Eberson Hair Clinic. Tijdens het eerste consult leggen wij uitgebreid uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe wij onze behandelingen uitvoeren. Bent u nu al benieuwd waarom veel klanten voor Eberson Hair Clinic kiezen en wat de resultaten zijn van onze behandelingen? Bekijk de voordelen en de resultaten.

  • Volledig gespecialiseerd in haarchirurgie, omdat een perfect uitgevoerde haartransplantatie geen kwestie is van productiewerk maar maatwerk.
  • De meest ervaren FUE en iFUE haartransplantatie arts in Nederland.
  • Innovatieve behandelmethoden en de nieuwste nazorgproducten voor het beste resultaat en vlot herstel.
  • De meest natuurlijke resultaten.
  • Hoogst haalbare haarimplantatie dichtheid in een behandeling.
  • Consult door arts.
  • Zeer hoge klanttevredenheid.

Herstelbehandeling van de FUT haartransplantatie methode

Heeft u in het verleden een haartransplantatie behandeling gehad, maar bent u niet tevreden over de resultaten? In dat geval kunt u ook bij ons terecht! De FUT haartransplantatie techniek staat bekend om het nalaten van een groot litteken. Daarom kunt u bij de Eberson Hair Clinic bijvoorbeeld terecht voor het herstellen van een litteken na een FUT haartransplantatie. Vanwege de nadelen voeren wij de FUT methode niet uit. In plaats daarvan gebruiken wij de FUE en iFUE haartransplantatie methode. Teleurstellende resultaten van een eerdere haarimplantatie kunnen bij onze kliniek vaak hersteld of verbeterd worden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over de herstelbehandelingen.

Oorzaken en behandelingen van haaruitval

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem en wordt door veel mensen als onprettig ervaren. Per dag verliest een mens gemiddeld 50 tot 100 haren. Verliest iemand meer haar, dan spreekt men van extreme haaruitval of kaalheid. Bij onze kliniek kunt u terecht om haaruitval te herstellen met behulp van haarimplantaten. Dankzij haarimplantatie is het mogelijk om uw natuurlijke haargroei weer te herstellen. Onze haarimplantaten laten geen opvallende littekens achter. U bent verzekerd van een mooi resultaat. Wat is de oorzaak van haaruitval en kaalheid bij mannen en vrouwen? Hoe wordt haaruitval het beste behandeld? Lees meer over de oorzaken en de behandeling van haaruitval op de onderstaande pagina.

Tarieven van een haarimplantatie behandeling

De tarieven van een haarimplantatie behandeling zijn gevarieerd. De kosten van een haartransplantatie zijn namelijk afhankelijk van de complexiteit van de behandeling en de mate van haaruitval. Op voorhand geven we meestal een indicatie van de prijzen. Wij werken met zones en voor elke behandel zone hebben wij een schatting gemaakt van het aantal benodigde grafts. De kosten van de haartransplantatie behandeling zijn dus afhankelijk van de behandelzone en het aantal benodigde grafts. Voor het vaststellen van de kosten van een haartransplantatie, kunt u een vrijblijvend consult aanvragen bij de specialist. Voor het inschatten van uw aantal grafts en prijsindicaties kijkt u op de tarievenpagina.

Voorbeelden van haartransplantatie ervaringen

De onderstaande voor- en na foto’s tonen het resultaat van een haarimplantatie behandeling. Dit zijn de resultaten van zes maanden na de behandeling. Hier vindt u meer behaalde resultaten van onze haartransplantatie behandelingen.

"Dr. Eberson is een vriendelijke, meedenkende en zeer deskundige arts. Wachttijd kort in mijn geval. Er is een prettige sfeer tijdens de behandeling. Ook de assistenten zijn vriendelijk en consciëntieus. Een prachtresultaat. Ik ben dus zeer tevreden over de behandeling. Twee weken daarna kon ik zelfs weer normaal sporten."