Welkom bij de Eberson Hair Clinic – de Haartransplantatie kliniek in Nederland, dé keuze van talrijke internationale klanten.

 

De Eberson Hair Clinic is al jaren een vertrouwd adres voor haarimplantaties. En behoort tot de beste haartransplantatie kliniek in Nederland en is volledig gespecialiseerd in haartransplantaties. Naast het leveren van natuurlijke resultaten hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht.

We beschikken over een zeer ervaren team.  En leveren het best haalbare haartransplantatie resultaat en de meest optimale zorg voor u. De haarkliniek is gevestigd in het mooi landelijk gelegen Veenendaal aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Dankzij deze centrale ligging in Nederland is de kliniek goed bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. Voor meer info met openbaar vervoer: ov9292. Er is zowel op eigen privé terrein als op directe loopafstand van de kliniek gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Nieuwste haarimplantatie technieken en State of the Art instrumenten

Eberson Hair Clinic staat bekend altijd te investeren in de nieuwste technieken en apparatuur.  Door toepassing van deze innovaties is het mogelijk om haarwortels beter intact te houden. Dit zorgt voor een betere haargroei na de implantatie.

 

Haar kliniek Eberson Hair Clinic-Veenendaal

 

Over ons

Dr H. EbersonHaarchirurg
FUE dr Eberson

Dokter Eberson (1972, België) is een gerenommeerde Nederlandse haartransplantatie arts die reeds jaren zijn vak met passie en kunde uitoefent. Na zijn artsenopleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen meerdere jaren actief werkzaam geweest in de cosmetische dermatologie en plastische chirurgie. Voor talrijke Privé klinieken en haartransplantatie klinieken in Nederland en het buitenland gewerkt. Volgt meerdere keren per jaar congressen, workshops en collega’s in binnen -en buitenland om het vak op peil te houden. Zijn primaire basis opleiding tot haarchirurg heeft dokter Eberson gevolgd in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten.

Sinds 2008 fulltime werkzaam als haarchirurg in talrijke privéklinieken in Nederland en het buitenland. In 2012 gestart met een eigen kliniek in Amsterdam Oud Zuid. En vervolgens eind 2017 in Veenendaal gestart waar hij dagelijks bezig is met Algemene -als reconstructieve haarchirurgie.

Haartransplantatie assistenten / hairtechnicians

fue-haartransplantatie-eberson

Haartransplantatie assistenten dienen met name ter ondersteuning van de arts en de klant. Dit houdt in dat de behandelend arts alle essentiële onderdelen van de haartransplantatie zelf uitvoert. De haartransplantatie assistenten, ook wel hairtechnicians genoemd, sorteren en zetten de geoogste grafts zorgvuldig in.

Keurmerken van de Eberson Hair Clinic

 

ISHRS_members_only Haarstichting-keurmerk    ASDS_logoInspectie_logo