FUE haartransplantatie geeft een natuurlijk resultaat zonder zichtbare littekens

Kaalheid is een fenomeen dat al duizenden jaren bij de mens hoort. Helaas is kaalheid zelfs vandaag de dag nog een bron van ellende en ergernis voor sommige mensen. Wie jaren een mooie, volle haardos heeft gehad, moet met lede ogen toezien hoe haar na haar verdwijnt. In tegenstelling tot vroeger is er tegenwoordig wel degelijk wat aan te doen. Met de FUE haartransplantatie techniek hebben wij al veel mensen geholpen. FUE haartransplantatie staat voor Follicular Unit Extraction. Maar wat is FUE haartransplantatie precies?

FUE haartransplantatie: hoe werkt de FUE methode?

Bij de FUE methode worden haarwortels één voor één uit het achterhoofd of uit de zijkanten van het hoofd gehaald en teruggeplaatst in het te behandelen gebied. Bij de FUE haartransplantatie techniek worden de haarwortels één voor één geëxtraheerd. Dankzij de FUE haartransplantatie methode blijft er geen duidelijk zichtbaar litteken achter in tegenstelling tot de FUT methode. U kunt uw kapsel kort houden en zelfs later millimeteren. Bij kleine ingrepen of bij vrouwen bieden wij een haarsparende FUE behandeling aan. Voor degenen die absoluut niet geschoren willen worden, bieden wij als een van de weinigen in Europa de volledig ongeschoren FUE haartransplantatie methode aan. Deze methode staat ook wel bekend onder de naam Unshaven FUE (U-FUE) of de Celebrity Hair Transplant. Benieuwd naar de resultaten van de FUE haartransplantatie methode? Bekijk de haartransplantatie resultaten via de onderstaande knop.

FUE haartransplantatie
FUE haartransplantatie operatie

De voordelen van de haartransplantatie FUE techniek

Het grootste voordeel van de haartransplantatie FUE techniek is dat de FUE behandeling geen zichtbare littekens achterlaat. Dit in tegenstelling tot de FUT methode, waarbij wel een groot litteken blijvend zichtbaar is. De FUE haartransplantatie techniek heeft ook een snellere genezing dan bij de FUT techniek. Dankzij de minimale invasieve methode geneest u voorspoedig. Overigens kan de behandelgrootte van de FUE methode aangepast worden aan de wens van de cliënt. De haartransplantatie FUE ervaringen van onze cliënten zijn heel positief. Esthetisch gezien biedt de FUE techniek de beste resultaten. Niet doordat het haar er voller uitziet, maar doordat het donorgebied niet zo zwaar wordt beschadigd door de FUE behandeling.

iFUE-resultaat-haarlijn-na

De nadelen van FUE haartransplantatie techniek

Naast de voordelen heeft de FUE haartransplantatie techniek ook enkele nadelen. De nadelen wegen echter niet op tegen de voordelen. De FUE techniek is arbeidsintensiever dan de FUT techniek, waardoor de kosten dan ook hoger zijn. Voor de FUT techniek geldt echter wel dat de behandeling een blijvend litteken achterlaat en dat geldt niet voor de FUE techniek. Bij de FUE methode moet het gehele hoofd meestal worden geschoren voor behandelingen groter dan 1.200 grafts. Deze methode is dan ook arbeidsintensiever, omdat er minder grafts getransplanteerd kunnen worden per dag.

Eberson-Hair-Clinic-consult03

Hoe verloopt de FUE haartransplantatie nazorg?

FUE haartransplantatie nazorg is een belangrijk onderdeel van het proces. Na elke FUE behandeling is het belangrijk om zo voorzichtig mogelijk om te gaan met het haartransplantatie gebied. De eerste week na de FUE behandeling mag u het haar niet wassen en mag u ook geen gel of haarlak gebruiken. Wij raden het af om zware lichamelijke inspanningen te leveren gedurende de eerste herstelperiode na de FUE behandeling. Na afloop van de behandeling informeert Eberson Hair Clinic over de FUE haartransplantatie nazorg. Houd er rekening mee dat de nieuwe haren kunnen uitvallen na de FUE haartransplantatie. De haren groeien na enkele maanden weer aan. Na ongeveer een jaar is het eindresultaat van de FUE haartransplantatie pas volledig zichtbaar. FUE haartransplantatie nazorg speelt daar een belangrijke rol in.

Consult haartransplantatie dr Eberson

FUE haartransplantatie bij Eberson Hair Clinic

Voordat we aan de slag gaan met de FUE haartransplantatie techniek, gaan wij eerst met u in gesprek. Tijdens het gesprek willen we graag vaststellen wat u precies wilt en in hoeverre dat aansluit op de diensten die wij leveren. Is er eenmaal besloten om een FUE haartransplantatie behandeling te ondergaan, dan is de FUE behandeling binnen acht uur voorbij. De FUE haartransplantatie techniek is tijdrovend, maar het esthetische resultaat is de lange behandeling meer dan waard. Heeft u vragen over deze techniek? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten geven u graag eerlijk advies.

FUE haartransplantatie evaringen van voorgaande cliënten bij Eberson Hair Clinic

Bij Eberson Hair Clinic hebben wij al vele FUE haartransplantaties uitgevoerd. Om u een beeld te geven van de FUE haartransplantatie mogelijkheden bij onze kliniek maken wij regelmatig voor – en na foto ’s. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de door ons behaalde voor en na resultaten van een FUE of iFUE behandeling.

"Het gesprek met Dr. Eberson verliep prettig, we liepen uit van 1 uur gesprekstijd naar 2 uur. Dr. Eberson komt over als een kundig arts, qua verwachtingen reëel, neemt de tijd voor je en is al jaren actief in Nederland en de UK."

Stefan