Haarkliniek met jarenlange ervaring in haartransplantaties

De haarkliniek Eberson Hair Clinic is al jaren een vertrouwd adres voor haarimplantaties en haartransplantaties. De haarkliniek behoort tot de beste haartransplantatie kliniek in Nederland en is volledig gespecialiseerd in FUE haartransplantatie en iFUE haartransplantatie. Wij begrijpen dat de drempel hoog kan zijn voor het ondergaan van een haartransplantatie. Naast het leveren van natuurlijke resultaten van hoogwaardige kwaliteiten, hechten wij in onze haarkliniek daarom ook veel waarde aan persoonlijke aandacht. Haarkliniek Eberson Hair Clinic beschikt over een zeer ervaren team. We leveren het best haalbare haartransplantatie resultaat en de meest optimale zorg voor u.

Haartransplantatie kliniek eberson
Consult haartransplantatie dr Eberson

Haarchirurg Dokter Eberson

Dokter Eberson (1972, België) is een gerenommeerde Nederlandse haartransplantatie arts die reeds jaren zijn vak met passie en kunde uitoefent. Na zijn artsenopleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen is hij meerdere jaren actief werkzaam geweest in de cosmetische dermatologie en plastische chirurgie. Eberson heeft voor talrijke Privé klinieken en haartransplantatie klinieken in Nederland en het buitenland gewerkt. Sinds 2008 is dokter Eberson fulltime werkzaam als haarchirurg in talrijke haarklinieken in Nederland en het buitenland. In 2012 is hij gestart met een eigen haarkliniek in Amsterdam Oud Zuid en begin 2018 is hij in Veenendaal gestart waar hij dagelijks bezig is met zowel algemene haarchirurgie als reconstructieve haarchirurgie.

Nieuwste haartransplantatie technieken

Haarkliniek Eberson Hair Clinic staat bekend altijd te investeren in de nieuwste haartransplantatie technieken en apparatuur. Haarchirurg Eberson volgt meerdere keren per jaar congressen, workshops en collega’s in binnen -en buitenland om het vak op peil te houden. Zijn primaire basis opleiding tot haarchirurg heeft haarchirurg Eberson gevolgd in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten. De toepassing van deze nieuwste innovaties zorgt voor een betere haargroei.

Haarkliniek Eberson Hair Clinic gevestigd in Veenendaal

Haartransplantatie kliniek Eberson Hair Clinic is gevestigd in het mooi landelijk gelegen Veenendaal aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Dankzij deze centrale ligging in Nederland is de haarkliniek goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk op ov9292. Er is zowel op eigen privé terrein als op directe loopafstand van de haarkliniek gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

De keurmerken van haarkliniek Eberson Hair Clinic

ISHRS_members_only Haarstichting-keurmerk    ASDS_logoInspectie_logo