Haarkliniek met jarenlange ervaring in haartransplantaties

De Eberson Hair Clinic® is al meer dan een decennium lang een vertrouwd adres voor haartransplantaties en behoort tot de beste haarkliniek in Nederland en is volledig gespecialiseerd in FUE haartransplantatie en iFUE haartransplantatie. Wij begrijpen dat de drempel hoog kan zijn voor het ondergaan van een haartransplantatie. Naast het leveren van natuurlijke resultaten van hoogwaardige kwaliteit, hechten wij in onze kliniek veel waarde aan persoonlijke aandacht. De Eberson Hair Clinic beschikt over een zeer ervaren team. We leveren het best haalbare haartransplantatie resultaat en de meest optimale zorg voor u.

Haarkliniek_Heemstede nabij Amsterdam
Consult haartransplantatie dr Eberson

Haarchirurg Dokter Eberson

Dokter Eberson (1972, België) is een gerenommeerde Nederlandse haartransplantatie arts die reeds jaren zijn vak met passie en kunde uitoefent. Na zijn artsenopleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen is hij meerdere jaren actief werkzaam geweest in de cosmetische dermatologie en plastische chirurgie. Eberson heeft voor talrijke Privé klinieken en haartransplantatie klinieken in Nederland en het buitenland gewerkt. Al 11 jaar lang is dokter Eberson fulltime werkzaam als haarchirurg zowel in Nederland als internationaal. In 2012 opgestart met een eigen haarkliniek in Amsterdam Oud Zuid en in 2018 verhuisd naar Heemstede.

Nieuwste haartransplantatie technieken

Haarkliniek Eberson Hair Clinic staat bekend altijd te investeren in de nieuwste haartransplantatie technieken en apparatuur. Haarchirurg Eberson volgt meerdere keren per jaar congressen, workshops en collega’s in binnen -en buitenland om het vak op peil te houden. Zijn primaire basis opleiding tot haarchirurg heeft haarchirurg Eberson gevolgd in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten. De toepassing van deze nieuwste innovaties zorgt voor een betere haargroei.

Haarkliniek gevestigd in Heemstede nabij Amsterdam

Haartransplantatie kliniek Eberson Hair Clinic is gevestigd in Heemstede, nabij Amsterdam, Aerdenhout, Haarlem en Schiphol. Dankzij deze ligging in Nederland is de haarkliniek eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk op ov9292. Ook is er zowel op eigen privé terrein als op directe loopafstand van de haarkliniek gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

De keurmerken van haarkliniek Eberson Hair Clinic

ISHRS_members_only     FUE Europe ASDS_logoInspectie_logo