Verbluffende haartransplantatie resultaten en positieve ervaringen

Wordt uw haar steeds dunner of trekt uw haarlijn naar achteren? Dan kunt u overwegen om een haartransplantatie te laten doen. We begrijpen dat er veel komt kijken bij een dergelijke ingreep. De drempel kan hoog zijn om een haartransplantatie behandeling te ondergaan en wellicht dat u nog wat onzeker bent over het te behalen resultaat. Voordat u deze ingreep ondergaat, wilt u natuurlijk de haartransplantatie ervaringen van anderen zien. Vele tevreden cliënten zijn u inmiddels al voor gegaan en daar hebben wij mooie resultaten van. Op onze website kunt u diverse haartransplantatie voor- en na foto’s zien, waarbij het haarimplantatie resultaat in één oogopslag zichtbaar wordt. Benieuwd naar onze resultaten die wij behaald hebben? Bekijk dan op de onderstaande pagina.

iFUE haarlijn-na
haartransplantatie-ervaringen-eberson

Resultaten en haartransplantatie ervaringen van diverse haartransplantatie methoden

Per voor- en na foto ziet u welke haartransplantatie methode (FUE-methode of de iFUE methode) er is toegepast en hoeveel grafts er nodig waren. Welke haartransplantatie methode voor u geschikt is en hoeveel grafts daarvoor nodig zijn, is per persoon en behandelzone uiteraard verschillend. Tijdens een adviesgesprek bepalen we samen met u wat uw wensen zijn. De voor- en na foto’s van eerdere cliënten geven u wel een goede een indicatie in hoeverre het aantal grafts hebben bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat. Wil je naast deze foto’s lezen wat de haartransplantatie ervaringen van onze klanten waren? Ga dan naar deze pagina om hun recensies te lezen.

Haarimplantatie ervaringen van onze klanten

De talrijke Nederlandse als internationale klanten die we bij Eberson Hairclinic mochten verwelkomen, zijn stuk voor stuk zeer tevreden over hun haartransplantatie resultaat. De haarimplantatie heeft gezorgd voor een vollere haardos, opgevulde inhammen en/of een verlaagde haarlijn. Bent u onder de indruk van eerdere haartransplantatie ervaringen en wilt u dit prachtige resultaat ook bereiken door middel van een haartransplantatie in onze kliniek? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvend consult. Tijdens het adviesgesprek bespreken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. We bepalen samen welke haartransplantatie methode voor u geschikt is, hoeveel grafts nodig zijn voor de behandeling en uiteraard de kosten hiervoor. Wij adviseren u graag!

haarimplantatie haarlijn

Voor- en na foto’s van haartransplantatie ervaringen

De onderstaande voor- en na foto’s tonen in hoeverre de haartransplantatie behandelingen hebben bijgedragen aan het gewenste resultaat. Bent u benieuwd naar meerdere voor- en na foto’s van eerdere behandelingen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

"Dr. Eberson is een vriendelijke, meedenkende en zeer deskundige arts. Wachttijd kort in mijn geval. Er is een prettige sfeer tijdens de behandeling. Ook de assistenten zijn vriendelijk en consciëntieus. Een prachtresultaat. Ik ben dus zeer tevreden over de behandeling. Twee weken daarna kon ik zelfs weer normaal sporten."