Herstelbehandelingen of Reconstructieve haarchirurgie nodig

Bent u het slachtoffer geworden van een slecht uitgevoerde haartransplantatie elders? Of wilt u een eerdere haarimplantatie elders en de daarvan ontstane litteken(s) juist nu laten corrigeren. Denkt u al geruime tijd na over een herstelbehandeling? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

herstelbehandelingen slechte haartransplantatie

 Herstelbehandelingen

Een groot aantal van onze herstelbehandelingen worden uitgevoerd om een slechte haartransplantatie in het verleden te corrigeren. Sommige van deze zijn ten gevolge van het gebruik van verouderde methoden ontstaan; procedures, zoals plug-techniek, FUT transplantaties of hoofdhuid reducties.

Vaak zijn slechte haartransplantaties het gevolg van een of meer misstappen tijdens de behandel procedure. Problemen worden veroorzaakt door slechte techniek, onjuiste planning, of door behandeling van cliënten die daadwerkelijk geen geschikte kandidaten voor een haartransplantatie waren. Dit gebeurt vaak wanneer onervaren haartransplantatie artsen of hun assistentes de procedure doen. Ze verliezen tijdens grote langdurige behandelingen het oog voor details. Wij zien regelmatig de resultaten van artsen en chirurgen die niet dagelijks haartransplantaties uitvoeren, dat zij niet alleen een gebrek aan kennis of wetenschap hebben maar vaak ook gebrek aan een artistieke blik.

Slecht uitgevoerde haarbehandelingen hebben een enorme impact op iemands levenskwaliteit maar gelukkig kunnen wij tegenwoordig met behulp van nieuwe ontwikkelingen via een herstelbehandeling via minder invasieve technieken vaak het cosmetisch resultaat aanzienlijk verbeteren. De technieken voor het corrigeren van de cosmetische problemen, veroorzaakt door verouderde haartransplantatie technieken, zijn drastisch verbeterd in de afgelopen vijftien jaar.

Met het oog op het beste resultaat, worden de slechte getransplanteerde transplantaten (folliculaire eenheden) verwijderd, indien nodig, voorbereid (fijner versneden) en weer teruggeplaatst.

Welke soorten herstelbehandelingen voeren wij uit?

-Verkeerd geplaatste of een onnatuurlijke haarlijn kunnen gecorrigeerd worden:

Een te lage of te hoog geplaatste haarlijn, grove te dikke grafts op de voorlijn of een te strakke onnatuurlijke haarlijn kunnen worden gecorrigeerd met de FUE haartransplantatie.

-Extractie c.q. het verwijderen van verkeerd geplaatste grafts:

Haren die in een onnatuurlijke richting geïmplanteerd zijn kunnen opnieuw worden getransplanteerd in de juiste groei richting.

-Litteken correctie:

Door middel van minder invasieve haartransplantatie technieken bieden wij de mogelijkheid om het bijvoorbeeld het litteken van een FUT haartransplantatie minder zichtbaar te maken. Bij deze methode worden de haarfollikels (grafts) geoogst van het donorgebied (achter of zijkant van het hoofd) en op de littekens getransplanteerd. Zo kan het litteken gedeeltelijk of geheel worden bedekt. De structuur van littekenweefsel en de mate van doorbloeding van littekenweefsel bepalen mede het succes van de geplande correctie.

 

 

Heeft u behoefte aan meer advies voor een correctie behandeling?

Neem dan contact op met Eberson Hair Clinic via het contactformulier of bel 023 – 574 95 46.