iFUE haartransplantatie techniek is een verbeterde versie van de FUE methode

De iFUE haartransplantatie techniek staat voor intermittent Follicular Unit Extraction. De iFUE methode is een verbeterde versie van de FUE haartransplantatie methode. De standaard FUE haartransplantatie methode bleek toch een aantal tekortkomingen te hebben, vandaar dat de iFUE haartransplantatie werd geïntroduceerd. Op basis van ervaringen van meerdere collega’s en de ervaring van dokter Eberson is de klassieke FUE behandelmethode verbeterd en is de iFUE techniek ontstaan.

Eberson-haartransplantatie
FUE haartransplantatie operatie

De werking van de iFUE haartransplantatie techniek

Hoe gaat de iFUE methode precies in zijn werk? Tijdens de extractie fase (oogsten) van de haarwortels kunnen de haarwortels vanwege het arbeidsintensieve karakter langdurig uit de hoofdhuid en bloedcirculatie blijven. Hierdoor heeft een aanzienlijk deel van de implantaten een lagere overlevingskans. Dankzij de korte extractie intervallen gedurende een haartransplantatie worden de grafts sneller en zorgvuldiger gebruikt. Na extractie worden de transplantaten opgeslagen in een speciaal opslagmedium. Hierdoor behalen wij met een iFUE een grotere overlevingskans (minimaal 90 tot 95%), dan bij de klassieke FUT haartransplantatie techniek en de FUE haartransplantatie techniek (maximaal 80 tot 85%).

iFUE-resultaat-haarlijn-na

De voordelen van de iFUE haartransplantatie techniek

De iFUE methode kent veel voordelen ten opzichte van de FUE haartransplantatie techniek. Bij deze nieuwe behandeling herstellen de wondjes in uw donorgebied en implantatiegebied vlotter dan bij de klassieke FUE haartransplantatie techniek. Met de iFUE haartransplantatie techniek kunnen er tevens meerdere haartransplantaties uitgevoerd worden met één donorgebied zonder zichtbare uitdunning. Kortom, iFUE is een innovatieve haarimplantatie methode. De techniek resulteert in een hogere overlevingskans van de haren en de wondjes herstellen sneller in zowel het donorgebied als het implantatiegebied.

Eberson HairClinic

De nadelen van de iFUE haartransplantatie techniek

De iFUE haartransplantatie techniek kent meer voordelen dan nadelen. Toch willen we de nadelen met u delen, zodat u daar ook rekening mee kunt houden. De iFUE is arbeidsintensiever dan de standaard FUE haartransplantatie methode. Dat houdt in dat de kosten ook hoger zijn dan de FUE haartransplantatie techniek. Het nadeel van de arbeidsintensieve iFUE methode is dat we maximaal 1250 tot 2000 grafts per dagbehandeling kunnen verplaatsen. Daar staat wel tegenover dat de wondjes van de iFUE techniek vlotter genezen dan bij de klassieke FUE techniek en bij de iFUE methode hebben de haren een grotere overlevingskans. Het resultaat mag er zeker wezen!

Haartransplantatie iFUE - na 9 maanden

Een iFUE haartransplantatie bij Eberson Hair Clinic

Eberson Hair Clinic is gespecialiseerd in de iFUE haartransplantatie techniek. Deze methode is zeer arbeidsintensief, daarom vinden wij het belangrijk dat wij voorafgaand aan deze nieuwe behandeling eerst met u in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek willen we graag vaststellen wat uw verwachtingen en wensen zijn en bespreken we met u in hoeverre wij u daarmee kunnen helpen. De iFUE haartransplantatie is tijdrovend en arbeidsintensief, maar het resultaat is bij deze behandeling meer dan waard. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over de iFUE haartransplantatie techniek of over de FUE haartransplantatie methode. Neem contact met ons op en onze specialisten leggen u het haarfijn uit!

iFUE haartransplantatie evaringen van voorgaande cliënten bij Eberson Hair Clinic

Bij Eberson Hair Clinic hebben wij al veel ervaring met haartransplantaties. Om u een beeld te geven over de haalbare resultaten bij onze kliniek maken wij regelmatig voor – en na foto ’s. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de door ons behaalde voor en na resultaten van een FUE of iFUE behandeling.

"Het gesprek met Dr. Eberson verliep prettig, we liepen uit van 1 uur gesprekstijd naar 2 uur. Dr. Eberson komt over als een kundig arts, qua verwachtingen reëel, neemt de tijd voor je en is al jaren actief in Nederland en de UK."

Stefan

Veel gestelde vragen iFUE haartransplantatie