Inhammen opvullen met behulp van haartransplantatie

Op een bepaalde leeftijd kan haarverlies optreden. Vooral aan de zijkanten van de schedel van zowel mannen als vrouwen kunnen er dan inhammen ontstaan. Veel mensen vinden dieper wordende inhammen hinderlijk en ontsierend. Gelukkig is er oplossing voor dit probleem. Inhammen opvullen gebeurt door middel van een haartransplantatie. Veel klinieken doen dit met de FUT (Follicular Unit Transplantation) techniek. Met deze methode wordt een reepje hoofdhuid, compleet met haarzakjes, van het achterhoofd wordt gehaald en vervolgens op de kale plekken geïmplanteerd. Deze haartransplantatie-methode kent nogal wat nadelen. Zo laat de FUT-techniek altijd een litteken achter, die bij een korte haardracht zichtbaar blijft.

Consult haartransplantatie dr Eberson
FUE haartransplantatie operatie

Inhammen opvullen met de FUE-methode

Wilt u uw inhammen opvullen? Denkt u aan een haartransplantatie voor uw inhammen? Daarvoor hanteren we bij Eberson Hairclinic een andere techniek, namelijk de FUE-methode. FUE staat voor ‘Follicular Unit Extraction’, oftewel het een voor een oogsten van individuele haarzakjes. Bij deze methode wordt met behulp van microchirurgische instrumenten enkel het haarzakje (follikel) uit het donorgebied gehaald. Daardoor hoeft de omliggende hoofdhuid niet aangetast te worden. Het voordeel van deze techniek is dat er geen blijvende littekens ontstaan bij het opvullen. Daarnaast verloopt het genezingsproces sneller dan bij de gangbare FUT-methode.

Inhammen opvullen door de iFUE-techniek

Eberson Hairclinic is als een van de weinige klinieken in Nederland gespecialiseerd in inhammen opvullen met de FUE-techniek. Dokter Eberson en zijn collega’s hebben deze haartransplantatie-methode verder verbeterd en geperfectioneerd tot de iFUE-behandeling: de FUE-methode die nog specifieker inspeelt op de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënt. Haar implanteren met de iFUE-techniek geeft een natuurlijk en gegarandeerd blijvend resultaat.

Inhammen verdichten bij Eberson Hairclinic

Beginnende kaalheid is goed te behandelen met de haartransplantatie technieken van Eberson Hairclinic. Na een behandeling in onze haarkliniek bent u verzekerd van een vollere haardos. Inhammen opvullen en haartransplantaties naar andere plekken op het hoofd (zoals de kruin) gebeurt bij ons honderd procent veilig en professioneel. Kwaliteit staat bij ons voorop. Meer weten over Eberson Hairclinic of over het verdichten van uw inhammen met de iFUE-methode? Bel vandaag nog of vul het contactformulier in.

Resultaten van inhammen opvullen bij Eberson Hairclinic

"Dr. Eberson is een vriendelijke, meedenkende en zeer deskundige arts. Wachttijd kort in mijn geval. Er is een prettige sfeer tijdens de behandeling. Ook de assistenten zijn vriendelijk en consciëntieus. Een prachtresultaat. Ik ben dus zeer tevreden over de behandeling. Twee weken daarna kon ik zelfs weer normaal sporten."