Uw haargrens of hoge haarlijn verlagen

Uw haarlijn is een van de eerste uiterlijke kenmerken die u waarneemt wanneer u in de spiegel kijkt. Ook anderen valt dit op wanneer zij u ontmoeten. De verhouding tussen de haargrens en het gelaat bepaalt in belangrijke mate de symmetrie van uw gezicht. Uw haarlijn vormt dan ook het raamwerk waarbinnen uw gezichtscontouren tot hun recht kunnen komen. Niet elke man of vrouw is van nature gezegend met de perfecte haarlijn. Zo zijn er vrouwen die geboren worden met een aangeboren hogere haarlijn. Maar ook bij mannen is er – naarmate ze ouder worden – sprake van een terugtrekkende haargrens. Beschouwt u dit als storend, dan kunt u uw haarlijn verlagen bij Eberson HairClinic.

Consult haartransplantatie dr Eberson

Haarlijn correctie

Vrouwelijke haarlijn verlagen

Uw haarlijn verlagen bij Eberson Hair Clinic betekent kiezen voor geavanceerde methodes en deskundig advies

Heeft u last van een terugtrekkende of te hoge haargrens? Bij ons kunt u terecht voor diverse haartransplantaties waaronder een haarlijn correctie. Al onze haartransplantaties worden uitgevoerd volgens de meest moderne behandelmethodes: de FUE-of iFue-methode. In de praktijk betekent dit dat u bij ons kiest voor een veilige haarlijn correctie met een optimaal resultaat en een cliëntvriendelijke methode. Dus wanneer u uw haarlijn verlagen wilt als vrouw of man, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast biedt onze kliniek u deskundig advies, iets wat bij een haarlijn opvullen van groot belang is. Te vaak kiezen cliënten ervoor om hun haarlijn sterk te verlagen, terwijl een lage haarlijn die kenmerkend is voor tieners. Een te lage haarlijn kan bij een volwassen man zeer onnatuurlijk overkomen. Een conservatieve haarlijn kan bovendien gemakkelijker verlaagd worden dan andersom. En daarom geldt professioneel advies bij een haargrens verlagen als onontbeerlijk!

Veelgestelde vragen over haargrens verlagen

Ben ik een geschikte kandidaat voor een haarlijn correctie?

Geschikte kandidaten voor een haarlijn correctie zijn volwassen vrouwen (21+) met een aangeboren hoog voorhoofd die verder geen last hebben van erfelijke haaruitval. Alsook geen actief haarverlies hebben door andere aandoeningen of medicijngebruik. Minder of niet geschikte kandidaten voor het verlagen van de haargrens zijn vrouwen die onder de 18 jaar zijn o.a. vanwege anatomische groei.

Welke haartransplantatie techniek wordt gebruikt om een haarlijn te verlagen?

Bij een haarlijn verlagen, hanteren we de meest klantvriendelijke FUE of iFUE haartransplantatie methode. Uw haar wordt als vrouw niet volledig geschoren ook niet in uw donorgebied (achterhoofd, zijkanten). Dankzij deze vrouwvriendelijke haartransplantatie methode is het voor de buitenwereld niet te zien dat u een behandeling heeft ondergaan.

Wat zijn de kosten van een haarlijn verlagen?

De exacte kosten van een haarlijn correctie zijn afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld de wensen van de patiënt(e), de actuele conditie en structuur van het haar, het aantal te transplanteren haren en de specifieke behandeltechniek die wordt toegepast. De tarieven voor een haarlijn verlaging kunnen naargelang complexiteit en behandelgrootte variëren van € 3000,- tot € 6000,-

Wilt u uw haarlijn verlagen? Kies voor de deskundigheid van Eberson Hairclinic

Wanneer u uw haarlijn verlagen wilt, is het belangrijk dat u kiest voor een gespecialiseerde haarkliniek met veel ervaring. Wij voeren met veel succes al geruime tijd dergelijke haarlijn correcties en soortgelijke behandelingen uit. Laat u overtuigen van onze deskundigheid. En vraag via het contactformulier of telefonisch (023 574 95 46) een vrijblijvend consult aan.

  • Foto's (verplicht) Opm. Te grote foto bestanden kunt u beter rechtstreeks naar ons mailen via onze algemene info@ebersonhairclinic.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.