Haartransplantatie Amsterdam

Voor veel mensen in Amsterdam en omstreken is kaalheid een vervelende kwaal die onherroepelijk het imago aantast. Het verloren haar komt immers niet meer terug; elke dag ziet u met lede ogen aan hoe de haarlijn verder naar achteren trekt. Gelukkig is er tegenwoordig wel degelijk wat aan kaalheid te doen, en met goede resultaten: haartransplantatie Amsterdam bij de Eberson Clinic is een uitstekende remedie tegen kaalheid.

haartransplantatie amsterdam

Hypermodern en effectief

Haartransplantatie Amsterdam, maar ook klanten uit Alkmaar, Amstelveen, Haarlem en directe omgeving maken gebruik van onze hypermoderne technieken om het haar te laten transplanteren. Zo werkt Eberson Hair Clinic met de zogeheten FUE -haartransplantatie techniek. Daarbij wordt het haar uit het donorgebied verwijderd en naar de hoofdhuid getransplanteerd. Normaal gesproken wordt dat in reepjes gedaan, waardoor er een litteken ontstaat. Bij de FUE -techniek en de iFUE -techniek wordt dat in haar groepjes gedaan, waardoor duidelijk zichtbare littekens uitblijven.

Het proces bij haartransplantatie Amsterdam

U kunt bij haartransplantatie Amsterdam niet zomaar naar binnen lopen en een haarimplantatie ondergaan. Wij willen u eerst leren kennen omdat we zeker willen weten dat onze diensten beantwoorden aan uw wensen. Haartransplantatie is een ingewikkelde wetenschap en we kunnen helaas niet iedereen helpen. Zodra we weten wat we voor elkaar kunnen betekenen, begint de behandeling. Na de behandeling houden we nog een tijd contact en voeren we controles uit.

Haartransplantatie Amsterdam kosten

Lees meer over de haartransplantatie kosten.

Haartransplantatie Amsterdam ervaringen en reviews -Eberson Hair Clinic

Centraal gelegen in Nederland

Eberson Hair Clinic voert fue haartransplantaties in Heemstede uit en dit is vanuit Amsterdam komende goed bereikbaar. Daardoor zijn we goed te bereiken. Dat is des te fijner voor u, want u hoeft niet stad en land af te reizen voor een haartransplantatie ver weg van Amsterdam. Een ander voordeel van onze praktijk is dat geen van onze klanten ontevreden de deur uitloopt. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en dat weten onze klanten op prijs te stellen.

Vragen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over haartransplantatie Amsterdam of vragen over Fue haartransplantatie kosten Amsterdam. Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat we u te woord kunnen staan. Dat doen we graag. Sommige mensen staan wat huiverig tegenover een haartransplantatie, maar dat is nergens voor nodig.